Francouzská kuchyně /

Hlavní autor: Łebkowski, Marek
Další autoři: Barecki, Andrzej, Holinová, Hilda, 1934-
Médium: Kniha
Jazyk: Czech
Vydáno: Bratislava : Champagne Avantgarde, 1992
Vydání: 1. vyd.
Edice: Encyklopedie kulinárního umění
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
LEADER 00948nam-a2200289-a-4500
001 36572
003 CZ PrSKC
005 20210310204906.0
007 ta
008 961119s1992----xo |||||r||||||||czecze|d
020 |a 80-7150-027-5 
040 |a ABD005  |b cze  |c ABD005  |d ABD005 
041 1 |a cze 
100 1 |a Łebkowski, Marek  |4 aut 
245 1 0 |a Francouzská kuchyně /  |c recepty Marek Łebkowski ; fotografie Andrzej Barecki ; [překlad Hilda Holinová] 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Bratislava :  |b Champagne Avantgarde,  |c 1992 
300 |a 93 s. :  |b obr. 
490 1 |a Encyklopedie kulinárního umění ;  |v sv. 8 
650 0 4 |a francouzská jídla 
650 7 |a kuchařky 
700 1 |a Barecki, Andrzej  |4 pht 
700 1 |a Holinová, Hilda,  |d 1934-  |7 skuk0000594  |4 trl 
830 0 |a Encyklopedie kulinárního umění 
942 |c KN 
999 |d 36572 
993 |0 0  |1 453180002430  |6 N  |7 0  |9 38086  |c 3495  |d 2010-09-20  |e 0  |f LIPA  |g N  |l LIPA  |r 2023-03-16  |t 5  |y KN  |z NAUC