Sušíme ovoce, zeleninu, bylinky a houby /

Po stručné rekapitulaci historie sušení potravin seznamuje autor čtenáře se soudobými postupy - sušení v jednoduchých sušárnách zhotovených svépomocí i v moderních elektrických sušičkách. Upozorňuje na přednosti i úskalí tohoto způsobu konzervace. Jádro knihy tvoří nejen návody na sušení jednotlivýc...

Celý popis

Hlavní autor: Samwald, Achim
Médium: Kniha
Jazyk: Czech
German
Vydáno: Praha : Grada, 2008
Vydání: 1. vyd.
Témata:
Conspectus: 641
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Lípa nad Orlicí

Barcode Stocknumber Callnumber Umístění Stav Issues
453180002669 3648 N Naučná literatura Dostupné