Sušíme ovoce, zeleninu, bylinky a houby /
Po stručné rekapitulaci historie sušení potravin seznamuje autor čtenáře se soudobými postupy - sušení v jednoduchých sušárnách zhotovených svépomocí i v moderních elektrických sušičkách. Upozorňuje na přednosti i úskalí tohoto způsobu konzervace. Jádro knihy tvoří nejen návody na sušení jednotlivýc...
Hlavní autor: | Samwald, Achim |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech German |
Vydáno: |
Praha :
Grada,
2008
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Conspectus: | 641 |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Lípa nad Orlicí
Barcode | Stocknumber | Callnumber | Umístění | Stav | Issues |
---|---|---|---|---|---|
453180002669 | 3648 | N | Naučná literatura | Dostupné |