Sušíme ovoce, zeleninu, bylinky a houby /
Po stručné rekapitulaci historie sušení potravin seznamuje autor čtenáře se soudobými postupy - sušení v jednoduchých sušárnách zhotovených svépomocí i v moderních elektrických sušičkách. Upozorňuje na přednosti i úskalí tohoto způsobu konzervace. Jádro knihy tvoří nejen návody na sušení jednotlivýc...
Hlavní autor: | Samwald, Achim |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech German |
Vydáno: |
Praha :
Grada,
2008
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Conspectus: | 641 |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Shrnutí: |
Po stručné rekapitulaci historie sušení potravin seznamuje autor čtenáře se soudobými postupy - sušení v jednoduchých sušárnách zhotovených svépomocí i v moderních elektrických sušičkách. Upozorňuje na přednosti i úskalí tohoto způsobu konzervace. Jádro knihy tvoří nejen návody na sušení jednotlivých druhů potravin (ovoce, zeleniny, hub, bylinek, zrní, ořechů a exotického ovoce ), ale i desítky receptů na originální a zdravé pokrmy. Příručka představuje tradiční techniku konzervace potravin sušením. |
---|---|
Fyzický popis: |
127 s. : il. (převážně barev.) ; 19 cm |
Bibliografie: |
Obsahuje bibliografii a rejstříky |
ISBN: |
978-80-247-2566-6 (brož.) |