Sušíme ovoce, zeleninu, bylinky a houby /

Po stručné rekapitulaci historie sušení potravin seznamuje autor čtenáře se soudobými postupy - sušení v jednoduchých sušárnách zhotovených svépomocí i v moderních elektrických sušičkách. Upozorňuje na přednosti i úskalí tohoto způsobu konzervace. Jádro knihy tvoří nejen návody na sušení jednotlivýc...

Celý popis

Hlavní autor: Samwald, Achim
Médium: Kniha
Jazyk: Czech
German
Vydáno: Praha : Grada, 2008
Vydání: 1. vyd.
Témata:
Conspectus: 641
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
LEADER 02321nam-a2200541-a-4500
001 36717
003 CZ PrSKC
005 20210310204912.0
007 ta
008 080729s2008----xr a|||e|f|cze001|0|cze||
020 |a 978-80-247-2566-6 (brož.) 
040 |a BOA001  |b cze  |d ABA001 
041 1 |a cze  |h ger 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 641.447  |2 MRF 
080 |a 641.4:634.1/.8  |2 MRF 
080 |a 641.4:635.1/.8  |2 MRF 
080 |a 641.4:635.8  |2 MRF 
080 |a 641.55  |2 MRF 
080 |a (035)  |2 MRF 
080 |a (083.12)  |2 MRF 
100 1 |a Samwald, Achim  |7 mzk2008468945  |4 aut 
245 1 0 |a Sušíme ovoce, zeleninu, bylinky a houby /  |c Achim Samwald ; [přeložila Jitka Koubková] 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Grada,  |c 2008 
300 |a 127 s. :  |b il. (převážně barev.) ;  |c 19 cm 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstříky 
520 |a Po stručné rekapitulaci historie sušení potravin seznamuje autor čtenáře se soudobými postupy - sušení v jednoduchých sušárnách zhotovených svépomocí i v moderních elektrických sušičkách. Upozorňuje na přednosti i úskalí tohoto způsobu konzervace. Jádro knihy tvoří nejen návody na sušení jednotlivých druhů potravin (ovoce, zeleniny, hub, bylinek, zrní, ořechů a exotického ovoce ), ale i desítky receptů na originální a zdravé pokrmy. 
520 |a Příručka představuje tradiční techniku konzervace potravin sušením. 
650 0 7 |a sušení potravin  |2 czenas 
650 0 7 |a konzervování ovoce  |2 czenas 
650 0 7 |a konzervování zeleniny  |2 czenas 
650 0 7 |a konzervování hub  |2 czenas 
650 0 7 |a jídla  |2 czenas 
650 0 7 |a food drying  |2 eczenas 
650 0 7 |a fruit preservation  |2 eczenas 
650 0 7 |a vegetables preservation  |2 eczenas 
650 0 7 |a mushroom preservation  |2 eczenas 
650 0 7 |a meals  |2 eczenas 
655 7 |a příručky  |2 czenas  |7 fd133209 
655 7 |a kuchařské recepty  |2 czenas  |7 fd132687 
655 7 |a handbooks, manuals, etc  |2 eczenas 
655 7 |a cookbooks  |2 eczenas 
765 0 |t Dörren  |9 Česky 
901 |b 9788024725666  |f 1. vyd.  |o 20081113 
942 |c KN 
999 |d 36717 
993 |0 0  |1 453180002669  |6 N  |7 0  |9 38235  |c 3648  |d 2013-11-27  |e 0  |f LIPA  |g N  |l LIPA  |r 2023-03-16  |t 5  |y KN  |z NAUC  |i Ametyst